Gotlands gästhus

Gotland är en av Sveriges populäraste semesterorter och de som åker till denna vackra ö för första gången kommer garanterat att återvända. Här finns det så mycket att se och upptäcka att man helt enkelt blir fast, och det är en ö som passar stora som små. Året runt organiseras olika evenemang som sommarkonserter och julmarknader och det finns vandringsleder, fisketurer och nattklubbar. Man kan ge sig ut på fågelskådning eller bjuda med hela gänget på en match fotbollsgolf, ta härliga cykelturer eller gå på museum, äta god mat och göra båtutflykter.

Eftersom man har en hel del besökare på Gotland så har en stor turistindustri utvecklats, vilket innebär att det finns många olika typer av boenden på ön för alla smaker och plånböcker. Bland de trevligaste formerna är gästhus och pensionat och det finns ett stort utbud på hela ön.

Warfsholms Pensionat ligger vid vattnet alldeles utanför Visby och här kan man njuta av rena, rymliga lokaler och vacker utsikt. Här finns både rum och stugor att hyra och gästerna befinner sig mitt i en underbar trädgårdsmiljö, som hämtad från 50-talet.

Fridhems pensionat var en gång i tiden prinsessan Eugenies privata boningar då hon semestrade på Gotland. Här kan man antingen välja mellan att bo i rum med max fyra personer och ha badrum i gemensam korridor, eller hyra eget rum med privat dusch och toalett.

Gula Hönans Gästgiveri är en blandning av vandrarhem och pensionat, beroende på vad man själv föredrar. Här bor man mitt på Gotland men det är nära till både bad och aktiviteter. Man kan grilla och lära sig allt om trädgårdar, cykla och vandra.

Tofta Strandpensionat ligger vid Gotlands populäraste strand Tofta och hit kommer folk för en härlig badsemester. Man kan välja mellan självhushåll eller regelrätt hotellservice och det har blivit en mycket populär destination för bröllopsfirande.

Reply