Åka på semester med hunden

Att hunden är människans bästa vän är knappast någon nyhet och för många människor är hunden en kär familjemedlem som betyder oerhört mycket. För en familj är den helt enkelt ett av barnen i skaran och för den ensamstående ger hunden ovärderlig kärlek och sällskap. Det är därför inte så konstigt om man vill ha med sig hunden när man åker på semester och flera gästhus och hotell har insett det idag. Det finns därför ett stort utbud av pensionat och värdshus i Sverige där gäster lika gärna får vara fyr- som tvåfotade. De flesta alternativen inriktar sig på natur och frihet, där hund och husse eller matte kan njuta av omgivningarna tillsammans.

Är man dessutom entusiastisk ryttare kan man ta med sig vovven och bege sig till Skogsgläntans Häst och Stuga, ett trevligt B & B som ligger mitt i naturen i Svedala. Här är man omgiven av prunkande natur, extremt lämpligt för härliga promenader och ridturer och man kan välja mellan att hyra egen stuga eller att bo på pensionat med städservice och frukost.

Vill man fiska och vandra kan man ta med sig jycken till Svatådalen där man hittar Klockargården, ett B & B alternativ för riktiga naturälskare. Det är en sann viloplats för den som behöver lugn och ro men om man vill så kan man anlita guider som kan ta en runt till olika natursköna platser, perfekta för fågelskådning eller fisk, vilket även hunden sannerligen kommer att uppskatta.

Hotell Floras trädgård är ett litet gästhem i Östhammar som för en tillbaka till det förra sekelskiftet. Allt är bevarat i tidig 1900-tals miljö samtidigt som man inrättat en del moderniteter som jacuzzi i trädgården och Wifi på rummet. Här kan du och hunden njuta av god frukost i grönskan och sedan bege er ut på härliga vandringar.

Reply